Онлайн Игри

Семейство Симпсън на героите от Библията

Игра на Коледа

Семейство Симпсън на героите от Библията

Семейство Симпсън на героите от Библията Рейтинг: 6/10

Семейство Симпсън на героите от Библията игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази сцена, че трябва да се възстанови, можете да видите, че Семейство Симпсън са били маскирани като библейски герои, в този случай да представлява Рождество сцена на Исус. Целта на тази игра е пълна пъзела монтаж всички парчета в най-кратки срокове. За да направите това, кликнете и плъзнете парче искате да поставите и отпуснете бутона, когато знаеш какво вместо това трябва да бъдат поставени. Ако мястото е правилно, частите се свързват автоматично. Можете също така да се движат на групи от части. Когато приключите с пъзела, ще видите цялата сцена, в която Хоумър, Мардж, Барт, Лиса и други знаци се появяват.

пъти играе:

Тази игра е играна 12346 пъти.Класиране 1909 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 594 мненията на потребителите

играя
Изиграните 12346 пъти
Семейство Симпсън на героите от Библията

Тези популярни анимационни герои са пресъздаващи сцената на раждането на Исус в обора във Витлеем. Барт носи памперс като Исус от Назарет. Хоумър и Мардж се появяват облечени като Свети Йосиф и Дева Мария, и другите герои като Карл и Лени (които са два овчари) или Frink, Скинър и Хибърт (облечени като тримата мъдреци) също са облечени в дрехи, които са приемали по време. Пресъздайте сцени на Коледа с героите Семейство Симпсън.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Семейство Симпсън на героите от Библията за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Семейство Симпсън на героите от Библията. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Семейство Симпсън на героите от Библията и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Семейство Симпсън на героите от Библията е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Семейство Симпсън на героите от Библията, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Семейство Симпсън на героите от Библията
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242460
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43917
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...