Онлайн Игри

Снупи украсява коледната елха

Игра на Коледа

Снупи украсява коледната елха

Снупи украсява коледната елха Рейтинг: 4/10

Снупи украсява коледната елха игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Снупи е тъжно, защото никой не обича дървото Коледа той избра и той се нуждае от вашата помощ. За това, което трябва да украсят дървото, като щракнете върху украшение с левия бутон на мишката и преместване на орнаментите с движение на мишката. Charlie Brown е тъжно, защото никой не обича дървото Коледа той избра и се нуждае от вашата помощ. Вие трябва да украсяват коледното дърво с орнаменти ние предлагаме. Ние имаме коледни светлини. Имаме стъклени топки и цветни гирлянди. All класическата коледна украса, за да играят с вашия собствен дърво.

пъти играе:

Тази игра е играна 10574 пъти.Класиране 2074 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 246 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10574 пъти
Снупи украсява коледната елха

Снупи, комикси и карикатури на кучета имат коледно дърво, за да украсят. Тя не разполага с декорация на, така че вашата работа днес е да се направи хубава украса за празниците. Вие трябва да сложите декоративни венци, цветни светлини, топки украса и не забравяйте в началото всичко със звездата на върха. Коледните класически декоративни елементи на ваше разположение. Не забравяйте да сложите цветни светлини. В края на всички цветови комплекта звезда прави дървото е пълен. Надявам се да направи страхотна работа.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Снупи украсява коледната елха за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Снупи украсява коледната елха. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Снупи украсява коледната елха и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Снупи украсява коледната елха е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Снупи украсява коледната елха, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Снупи украсява коледната елха
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86444 гласа
Изиграните
1242460
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43917
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...