Онлайн Игри

пътуване на мода по Коледа

Игра на Коледа

пътуване на мода по Коледа

пътуване на мода по Коледа Рейтинг: 5/10

пътуване на мода по Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В момента има три главни герои момичета, които пътуват тази Коледа. Всеки от тях ще отидат в различен град по света. Елегантен туристи, които трябва да отидат за мода, където и да отидете. Един от тях отива в Париж, други страни ще в Хавай и на трето градска Коледа в Ню Йорк. Трябва да се облича момичетата с елегантен и модерен, за да се впишат добре където и да отидат дрехи. Проектиране на костюм за три с всички аксесоари и мода бижу за тях.

пъти играе:

Тази игра е играна 10626 пъти.Класиране 1969 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 218 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10626 пъти
пътуване на мода по Коледа

Трите най-красивите момичета в града заминават тази Коледа в Ню Йорк, Париж и Хавай. Още три дестинации за любителите на приключения и модна общност. Вие трябва да направите стайлинга за всеки от тях. Те трябва да се обличаш според дестинацията на пътуването си. Тя е горещо на плажа и е студено в града. Изберете внимателно за момичета аксесоари като чанти, обувки, колиета, бижута, шалове. В края с няколко костюми, панталони, ризи или жарсе, които са модерно и хубаво да бъде най-красивите момичета.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена пътуване на мода по Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена пътуване на мода по Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена пътуване на мода по Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра пътуване на мода по Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена пътуване на мода по Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

пътуване на мода по Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242324
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43891
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...