Онлайн Игри

Включете Коледа Лайт

Игра на Коледа

Включете Коледа Лайт

Включете Коледа Лайт Рейтинг: 4/10

Включете Коледа Лайт игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Имате право да получите всички светлини върху топки Коледа се обърна, за да спечели играта. Тази игра е логически пъзел игра Коледа, която ще провери уменията на ума! С 20 нива, за да играят и да прекарате празниците! Трябва да активирате всички коледни топки, щракнете върху топката Коледа и включване или изключване, в зависимост от държавата, и така ще бъде по-близо четири топки. Или всичко или нищо, така че трябва да бъдете внимателни и да имат всички светлини, за да премине на ниво. Дядо Коледа ще дойде да ви поздравя, когато го вземете.

пъти играе:

Тази игра е играна 12603 пъти.Класиране 1625 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 426 мненията на потребителите

играя
Изиграните 12603 пъти
Включете Коледа Лайт

Определете за да включите всички коледни светлини в даден момент. Светлините са в коледни топки и вие трябва да го направим, че всички светят в един момент в даден момент. Всеки път, когато щракнете върху топката, или изключите тази и които са наоколо. Трябва да се направи много изчисления на ум, за да видите къде трябва да кликнете, за да това, което сте направили. Много пристрастяваща игра, която налага да се мисли малко. Вие няма да съжалявате опитам. Това е много пристрастяваща игра и в крайна сметка сънувам и включване на всички коледни топки. Дядо Коледа ще поздравя всяка промяна равнище.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Включете Коледа Лайт за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Включете Коледа Лайт. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Включете Коледа Лайт и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Включете Коледа Лайт е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Включете Коледа Лайт, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Включете Коледа Лайт
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242324
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43891
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...