Онлайн Игри

Arkanoid по Коледа

Игра на Коледа

Arkanoid по Коледа

Arkanoid по Коледа Рейтинг: 5/10

Arkanoid по Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Класически игра на Arkanoid адаптирани към Коледа. Вие сте на пингвин Коледа с Дядо шапка, която е кънки на езерото. Вие трябва да удари топката, за да получите подаръци за Коледа, които се появяват в горната част. A много пристрастяване и забавна игра, която забавление за Коледа. Покажете, че имате голямо умение играят на видео игри и да получите всички подаръци, които се появяват в горната част на екрана. Ако снежна топка удари на земята, ще загубят живота си. Броят на снежни топки ще се увеличи по време на играта.

пъти играе:

Тази игра е играна 9968 пъти.Класиране 2546 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 104 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9968 пъти
Arkanoid по Коледа

Arkanoid е аркадна видео игра, която включва счупи някои блокове от подскачащи на топката. Това бе много успешна за конзоли 8bit и следователно са били много различни версии в цялата история. В този случай темата е Коледа, и на това място звезди пингвин хвърляне на снежна топка, но има и много други версии на различни теми. Вземи колкото се може повече на подаръци и да увеличи резултата си.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Arkanoid по Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Arkanoid по Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Arkanoid по Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Arkanoid по Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Arkanoid по Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Arkanoid по Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242387
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43899
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...