Онлайн Игри

Коледни икони

Игра на Коледа

Коледни икони

Коледни икони Рейтинг: 4/10

Коледни икони игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Премахва всички обекти, които можете да покажете. Използвайте мишката, за да щракнете върху символите Коледа. Вие трябва да кликнете върху две или повече символа от същия тип, за да ги премахнете. Времето изтича бързо и добавя ред в статус бара на дъното, когато приключите. Играта приключва, когато всяка колона достига горната част на екрана. Има специални кутии, които да ви помогнат. Много пристрастяваща игра за добро време тази Коледа.

пъти играе:

Тази игра е играна 11121 пъти.Класиране 1942 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 276 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11121 пъти
Коледни икони

Използвайте мишката, за да кликнете на коледните символи. Вие трябва да кликнете върху две рудни повече символа от същия тип, за да ги премахнете. Времето изтича бързо и добавя ред в долната част, докато достигне върха. След това е играта свърши! Можете да се отбележат повече точки, ако кликнете върху символа вътре в x2 зелената лента. Играта разполага с най-високия резултат. Комплект коледни символи. Класически предмети и икони от началото на ваканционния сезон като игра, в която трябва да премахнете обектите, показани на екрана. С компютърна мишка кликнете върху всяка двойка предмети, така че те изчезват. Те трябва да бъдат две или повече еднакви цифри за заличаване. Вашата цел е да изчезне изобщо е възможно. Ако екранът е напълно пълен губите играта. Насладете се на тази Коледа с пристрастяване и забавна игра за всички възрасти.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Коледни икони за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Коледни икони. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Коледни икони и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Коледни икони е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Коледни икони, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Коледни икони
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242375
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43897
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...