Онлайн Игри

зимата и Коледа се обличаш

Игра на Коледа

зимата и Коледа се обличаш

зимата и Коледа се обличаш Рейтинг: 6/10

зимата и Коледа се обличаш игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Облечи игра, където можете да се обличаш момичето с най-хубавите дрехи и да я направи доста за Коледа. Има няколко парчета от облеклото много последователни дати на Коледа. Класическите цветове на празниците са зелени и червени , но вие също трябва кафяв бельо жълто или синьо. Трябва да се направи дрехи комбинации да отида красиво момиче за тази вечер. Вие трябва да изберете ботуши , панталони , обувки , чорапи , пола , панталон , риза , перука и шапка. Всички елементи на облеклото.

пъти играе:

Тази игра е играна 12849 пъти.Класиране 1696 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 426 мненията на потребителите

играя
Изиграните 12849 пъти
зимата и Коледа се обличаш

През зимата вали сняг . Но момичетата трябва да мине доста всеки ден от годината . Има много дрехи да избирате в тази съблекалня . Носете пъстри дрехи парти. Тя прави рокля за нашата форма модел да се разходят през зимата. Рокли. Костюми . Облечи игра. Коледна рокля. Били оцветени чорапи , които трябва да съответстват на обувки или ботуши . Изберете пола за момичето, което върви добре с една риза . Можете да изберете прическа и цвят на косата за главата и извън снимачната площадка с капачка . Рокля игра, в която трябва да се обличаш момичето с най-добрите дрехи и я оставя доста за Коледа. Имате няколко парчета от дрехи, за да избирате.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена зимата и Коледа се обличаш за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена зимата и Коледа се обличаш. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена зимата и Коледа се обличаш и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра зимата и Коледа се обличаш е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена зимата и Коледа се обличаш, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

зимата и Коледа се обличаш
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242324
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43891
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...