Онлайн Игри

Украса на коледната елха

Игра на Коледа

Украса на коледната елха

Украса на коледната елха Рейтинг: 5/10

Украса на коледната елха игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Класическа игра за празниците, че е да се сложи украсата на коледната елха, без риск от счупване на нещо, както би семейство. Има едно дърво е зелена, нито нищо. Вие ще трябва да се сложи на коледните светлини, топки, гирлянди, орнаменти и звезда на върха на елхата. Създаване на толкова хубава, колкото можете декор. Както е направено в празниците във всяка къща трябва да сложите декоративни елементи, които се нуждаят от класически дърво, за да бъде в центъра на цялото семейство. Мястото, където дарбите са оставени да се достави.

пъти играе:

Тази игра е играна 14602 пъти.Класиране 1456 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 1556 мненията на потребителите

играя
Изиграните 14602 пъти
Украса на коледната елха

Дейност, която трябва да сложите всички елементи от дизайна на коледна елха. Виж орнаментите, които можете да поставите като светлини, осветлението е много важно, което е това, което го прави привлекателен. Топките и гирлянди е това, което дава повече цвят. Децата се учат от най-ранна възраст, че това е в центъра на празника, има специално място в къщата и че е мястото, където ние се дават подаръци. Сега можете да се упражнявате с вашата собствена украса за Коледа символ.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Украса на коледната елха за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Украса на коледната елха. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Украса на коледната елха и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Украса на коледната елха е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Украса на коледната елха, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Украса на коледната елха
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242329
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43892
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...