Онлайн Игри

Достави подаръците на Дядо Коледа

Игра на Коледа

Достави подаръците на Дядо Коледа

Достави подаръците на Дядо Коледа Рейтинг: 7/10

Достави подаръците на Дядо Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Това е Бъдни вечер и Дядо Коледа става много късно, за да достави подаръците за всички, така че тя те е помолила за помощ и трябва да се откажа от даровете на правилното място. Вие ще трябва да помогне в тези градове, които се нуждаят от нея най-много. Със стрелките гнева движещи шейната във всички посоки, както и ключовете ASDF ще хвърлят съответно подаръци. Запомни натиснете подарък, когато търсите шейна минава през чорапа. Ключов съответства лилав цвят, синьо S, D и F за зелено до жълто. В ръката си, е, че всички деца имат своя подарък.

пъти играе:

Тази игра е играна 10589 пъти.Класиране 2061 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 206 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10589 пъти
Достави подаръците на Дядо Коледа

Летете на Коледа да достави всички подаръци за децата. От шейната на Дядо Коледа трябва да падне подаръци в чорапите за Коледа. летя шейната през небето на най-големите градове на света. Застреляй подаръците от въздуха на правилните места, белязани от цветовете на чорапи. Трябва да се отдръпване на самолетите, Птици, парашута и всички предмети, които плават от дни в небето. Ще бъда щастлив, ако всички деца имат своите подаръци навреме. Помогнете на всички деца по света в този специален ден.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Достави подаръците на Дядо Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Достави подаръците на Дядо Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Достави подаръците на Дядо Коледа и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Достави подаръците на Дядо Коледа е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Достави подаръците на Дядо Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Достави подаръците на Дядо Коледа
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242375
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43897
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...