Онлайн Игри

Разклатете снежна топка

Игра на Коледа

Разклатете снежна топка

Разклатете снежна топка Рейтинг: 4/10

Разклатете снежна топка игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

С мишката трябва да се движат със снежни топки Дядо Коледа. Когато снегът започва да падне върху ландшафта, кликнете с мишката на снежинки, за да ги скочи. Трябва да взриви най-много снежинки, колкото можете да получите повече точки, така че гледам внимателно, където можете убождане. Всяко кликване върху снежинка умножава резултата. Първо разклаща енергично кристална топка и след това се опитайте да се изравнят снежинки, преди да падне, за да получите по-добри резултати. Разклатете света на Дядо Коледа и да направи тътена последно толкова дълго, колкото е възможно!

пъти играе:

Тази игра е играна 11398 пъти.Класиране 1891 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 278 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11398 пъти
Разклатете снежна топка

В кристална топка пълна с вода да има зимен пейзаж. Коледен пейзаж с снежен човек. В играта, която трябва да се разклаща на топката, за да снежинки движат около небето. Когато спрете, което трябва да се опита да щракнете точно върху белите петна. Колкото повече кликвания толкова повече точки ще правят. A забавно дейност за тези коледни партита. Играйте и се забавлявайте със сняг и Дядо Коледа.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Разклатете снежна топка за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Разклатете снежна топка. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Разклатете снежна топка и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Разклатете снежна топка е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Разклатете снежна топка, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Разклатете снежна топка
Върни

Коледа Най-играните игри

Топки от цветове играя ►

Топки от цветове

5
5 от 10 - 86436 гласа
Изиграните
1242375
пъти

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, ...

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43897
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...