Онлайн Игри

миночистач на Дисни

Игра на Аркадна

миночистач на Дисни

миночистач на Дисни Рейтинг: 5/10

миночистач на Дисни игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Игра, базирана на класическия миночистач от прозорците на всяко ниво, вие ще трябва да се намери броя на обектите, без да докосвате на експлоататорите. Кликнете на снимката, за да видите околността. Тук ще намерите редица на някой площад, това показва колко много предмети имате в непосредствените пропуските. Ако мислите, че на снимката по-долу там е скрит обект, маркирайте го с клавиша за интервал, и ще се помни, че това е опасна зона. Направете всички предмети, за да завърши на ниво, така че можете да получите достъп до следващото ниво. Тази игра идва от Дисни.co.uk игри

пъти играе:

Тази игра е играна 27260 пъти.Класиране 641 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 1688 мненията на потребителите

играя
Изиграните 27260 пъти
миночистач на Дисни

Дисни римейк на класическия миночистач. Приспадане игра, в която вие трябва да намерите всички опасни обекти в района. Кликвайки кухи заграждения видите броя на обектите в близост до него, трябва да се заключи, където някои от най-опасните обекти. Най-известният изследовател Дисни ви помага в намирането на точките опасност. Можете да прекарате забавно време с това приключение, базирана на класическата аркадна игра на миночистач. Преди да бъде инсталиран на всички компютри, а сега ни предлагат безплатно.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена миночистач на Дисни за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Аркадна флаш игра, наречена миночистач на Дисни. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена миночистач на Дисни и тя е свързана с Аркадна. Нашата нова игра миночистач на Дисни е един от най-добрите игри на Аркадна можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена миночистач на Дисни, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

миночистач на Дисни
Върни

Аркадна Най-играните игри

Arkanoid играя ►

Arkanoid

6
6 от 10 - 12068 гласа
Изиграните
181087
пъти

Използване на мишка, ръководство за вашия съвет да скача топката по целия екран и по&# ...

пръчки и дискове играя ►

пръчки и дискове

6
6 от 10 - 17456 гласа
Изиграните
79058
пъти

Играта се състои от три вертикални пръти и брой дискове. Са подредени от най-високат&# ...

Bust a Move играя ►

Bust a move

6
6 от 10 - 3418 гласа
Изиграните
73080
пъти

Ще играя тази класическа игра на бюста ход. Вие ще минете през различни екрани, и тряб ...