Онлайн Игри

Оцветяване на женски герой на Avatar

Игра на Оцветяване

Оцветяване на женски герой на avatar

Оцветяване на женски герой на Avatar Рейтинг: 3/10

Оцветяване на женски герой на avatar игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ще трябва да оцветите главната героиня, наречена Neitiry научно-фантастичен филм на ”Аватар” на Джеймс Камерън. За да приложите цвят, вие трябва да кликнете с мишката, цветова палитра, която е по левия фланг на екрана и обръща един елемент след друг на този образ. За да ви помогне, не забравяйте, че тези символи са сини, но можете да бъдете креативни и да рисува с други цветове. Дрехите и бижутата могат да рисуват желаните цветове.

пъти играе:

Тази игра е играна 14758 пъти.Класиране 1307 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 478 мненията на потребителите

играя
Изиграните 14758 пъти
Оцветяване на женски герой на Avatar

A оцветяване дейност на главната героиня, наречена Neitiry във филма за любовта и екологията. A герой, който има синя кожа. A смел войн момиче, което се бори да защити своя свят нападат хората. В тази игра вие ще бъдете в състояние да рисува цветове с желаните цветове, кожата, дрехи и бижута извършване на момичето във видео клиповете. Една дейност, която стимулира интелектуалното развитие на децата, които спокойно могат да използват тази дейност адаптира към тях.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Оцветяване на женски герой на Avatar за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Оцветяване флаш игра, наречена Оцветяване на женски герой на Avatar. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Оцветяване на женски герой на Avatar и тя е свързана с Оцветяване. Нашата нова игра Оцветяване на женски герой на Avatar е един от най-добрите игри на Оцветяване можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Оцветяване на женски герой на Avatar, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Оцветяване на женски герой на Avatar
Върни

Оцветяване Най-играните игри

Оцвети принцеса играя ►

Оцвети принцеса

4
4 от 10 - 1302 гласа
Изиграните
22303
пъти

Принцесата на замъка отива на разходка, но е на един свят без цвят, вие трябва да нарис ...