Онлайн Игри

Цветове на Светкавица МакКуин

Игра на Disney

Цветове на Светкавица МакКуин

Цветове на Светкавица МакКуин Рейтинг: 7/10

Цветове на Светкавица МакКуин игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра можете да оцветите на главния герой във филма на Pixar, Cars, Светкавица МакКуин и до вас да сложите знака, който искате, Док Хъдсън, Sally Carrera, Mater, Рамон, Луиджи или Фло. Можете да промените колелата на автомобила и цвета на боята. Също така избират кой се появява в игра с главен герой на Disney и Pixar филм Cars. Някои приключения са живели в продължение на няколко коли, които имат живот и за приятелството и смелостта. Състезателна кола червено губи в един малък град с весели автомобили.

пъти играе:

Тази игра е играна 1524307 пъти.Класиране 3 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 218636 мненията на потребителите

играя
Изиграните 1524307 пъти
Цветове на Светкавица МакКуин

Светкавица МакКуин е звездата на Disney и Pixar филм Cars. Сали е поршето на влюбването. Doc Hudson е колата, която прави един учител, когато той не знае как да спечели състезанието. Това е историята на една уникална и забавни коли. В тази игра на персонализация, можете да изберете типа на автомобилни гуми, цвета на боята на каросерията и характера, който се появява с Светкавица МакКуин в изображението. По време на престоя си в града, той идва, за да формират приятелства с жителите на града. Светкавица МакКуин служи като господар на собствената си съдба в оригиналния филм.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Цветове на Светкавица МакКуин за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Disney флаш игра, наречена Цветове на Светкавица МакКуин. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Цветове на Светкавица МакКуин и тя е свързана с Disney. Нашата нова игра Цветове на Светкавица МакКуин е един от най-добрите игри на Disney можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Цветове на Светкавица МакКуин, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Цветове на Светкавица МакКуин
Върни

Disney Най-играните игри

Колите сцена мейкър играя ►

Колите сцена мейкър

5
5 от 10 - 150570 гласа
Изиграните
1471878
пъти

Детска игра да персонализирате главните герой във филма на "Дисни" Автомобили, мълн ...