Онлайн Игри

Търсенето на Немо костенурка

Игра на Disney

Търсенето на Немо костенурка

Търсенето на Немо костенурка Рейтинг: 6/10

Търсенето на Немо костенурка игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Crush е костенурката, която се появи в Disney Pixar филм Намиране на Немо. Тази игра е с участието на тази костенурка, която трябва да се плува срещу течението, без да удря препятствия. За да ги избегне, трябва да се премести на компютърна мишка. Вие трябва да бъдете внимателни да не се остави на течението, защото превръща Crush да се върти и ще загубите време. Вие трябва да укриват медузи, които се появяват напред. Вие също трябва да се опита да улови всички специални елементи, за да увеличи резултата си. Играта е разделена на пет различни нива, където ще научат различни неща за места като Cairns, Brisbane или Gold Coast, между другото. Ще успеете да ръководи Crush, костенурка от Намиране на Немо, за голямо коралов риф?

пъти играе:

Тази игра е играна 42715 пъти.Класиране 381 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 4316 мненията на потребителите

играя
Изиграните 42715 пъти
Търсенето на Немо костенурка

Филмът Намиране на Немо е издаден през 2003 година. В този филм Disney Pixar е разказана приключението на Марлин, клоун риба, който трябва да намери сина си Немо. По време на пътуването си, той се запознава с много герои като Dory или костенурки смаже и синът му Squirt. В тази игра се появява на големия поток, който достига до Сидни, където са намерени Crush и Марлин. Ако ви хареса този филм от Walt Disney Pictures сега можете да го ползват отново с тази интерактивна игра.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Търсенето на Немо костенурка за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Disney флаш игра, наречена Търсенето на Немо костенурка. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Търсенето на Немо костенурка и тя е свързана с Disney. Нашата нова игра Търсенето на Немо костенурка е един от най-добрите игри на Disney можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Търсенето на Немо костенурка, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Търсенето на Немо костенурка
Върни

Disney Най-играните игри

Колите сцена мейкър играя ►

Колите сцена мейкър

5
5 от 10 - 150524 гласа
Изиграните
1469746
пъти

Детска игра да персонализирате главните герой във филма на "Дисни" Автомобили, мълн ...