Онлайн Игри

пъзел на Дисни семейство

Игра на Disney

пъзел на Дисни семейство

пъзел на Дисни семейство Рейтинг: 6/10

пъзел на Дисни семейство игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Целта на тази игра е да се възстанови Дисни Коледа сцена, в която те се появяват като добре познати герои като Доналд, Гуфи и разбира се, Mickey мишката. Това е много хубаво и запознати образ, в който всички герои, се възхищават на коледно дърво с много орнаменти и декорации. За да завършите пъзела, просто трябва да поставите всяко парче на място. Когато приключите, ще видите цялата картина. В дървото има много различни орнаменти, като натруфен бисквитки, звезди, ленти, борови шишарки и венци, всичко, което трябва да се чувства духа на Коледа.

пъти играе:

Тази игра е играна 25458 пъти.Класиране 701 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 2148 мненията на потребителите

играя
Изиграните 25458 пъти
пъзел на Дисни семейство

Елхата е страхотна традиция във всяко домакинство по време на този празник. Също така в голямото семейство Дисни украсят едно голямо дърво заедно, за да се насладите. Всеки изглежда много доволен от резултата, и сме много щастливи да бъдем заедно в тези много важни дати. За да видите изображението в най-добрият начин, за решаване на пъзела и ще можете да виждате всички детайли на тази красива Дисни илюстрация.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена пъзел на Дисни семейство за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Disney флаш игра, наречена пъзел на Дисни семейство. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена пъзел на Дисни семейство и тя е свързана с Disney. Нашата нова игра пъзел на Дисни семейство е един от най-добрите игри на Disney можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена пъзел на Дисни семейство, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

пъзел на Дисни семейство
Върни

Disney Най-играните игри

Колите сцена мейкър играя ►

Колите сцена мейкър

5
5 от 10 - 150524 гласа
Изиграните
1469746
пъти

Детска игра да персонализирате главните герой във филма на "Дисни" Автомобили, мълн ...