Онлайн Игри

пъзел на Дисни магията на Коледа

Игра на Disney

пъзел на Дисни магията на Коледа

пъзел на Дисни магията на Коледа Рейтинг: 5/10

пъзел на Дисни магията на Коледа игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Героите Дисни са събрани в тази Коледа сцена, която е разделена на парчета от пъзел. Доналд изглежда разстроен седнал на червено кресло, и всичките му приятели се опитват да го дам коледния дух. Гуфи му дава чиния с мляко и бисквити, и всички се опитват да го насърчи носенето на Дядо Коледа шапки. За решаване на пъзела, което трябва да щракнете с мишката върху частта, която искате да поставите. Влачите и пускате на парчета в съответното място. Когато приключите с пъзела ще видите пълната картина с тези забавни герои на Дисни, че вече знам.

пъти играе:

Тази игра е играна 27998 пъти.Класиране 633 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 3168 мненията на потребителите

играя
Изиграните 27998 пъти
пъзел на Дисни магията на Коледа

Това изображение показва някои от класическите герои на Дисни. Мики и Мини появи от едната страна на стола, Дейзи от другата страна, и Гуфи е на гърба. Над стола седи Доналд Дък с гневно изражение. Дори кучето Плутон е с тях, показваща усмивка. Всички герои се опитват да се сложи Доналд щастлив, така че цялата сцена се появява с красиви орнаменти, тъй като голяма коледна елха е във фонов режим.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена пъзел на Дисни магията на Коледа за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Disney флаш игра, наречена пъзел на Дисни магията на Коледа. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена пъзел на Дисни магията на Коледа и тя е свързана с Disney. Нашата нова игра пъзел на Дисни магията на Коледа е един от най-добрите игри на Disney можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена пъзел на Дисни магията на Коледа, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

пъзел на Дисни магията на Коледа
Върни

Disney Най-играните игри

Колите сцена мейкър играя ►

Колите сцена мейкър

5
5 от 10 - 150524 гласа
Изиграните
1469746
пъти

Детска игра да персонализирате главните герой във филма на "Дисни" Автомобили, мълн ...