Онлайн Игри

Дисни плочки

Игра на Disney

Дисни плочки

Дисни плочки Рейтинг: 6/10

Дисни плочки игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Кликнете два плочки от същия анимационен герой, за да премахнете. Направете двойки съвпадение плочки. Но те могат да бъдат свързани само с линия, която има повече от два ъгъла. Вие ще трябва да премахнат всички плочки в даден момент и да не губят играта до следващото ниво. Това е лесно! Инструкции: Използвайте мишката, за да играят. Кликнете върху раздела с анимационен герой и се стреми да има същия характер. Ако кликнете върху две, те ще изчезнат. Но линията, която трябва да бъде толкова прав, колкото е възможно, ако имате повече от две криви ще се провали.

пъти играе:

Тази игра е играна 23341 пъти.Класиране 784 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 1470 мненията на потребителите

играя
Изиграните 23341 пъти
Дисни плочки

Вие трябва да направите двойки на чипове. Тя трябва да обедини най-известните герои в анимационен филм. Целта е да се остави всичко на празен екран. В първия всички снимки с героите, фигуриращи в него. Трябва да се направи една с мишката и да намерят друга снимка на него. Щракнете отново, и се изтриват от дъската. Когато една двойка изчезва, обърнете се към следващия. Опитайте да играете срещу време, за да бъде възможно най-бързо. Много приятели от анимационния сериал и филмите в тази забавна и лесна игра. Подходящ за всички възрасти приключение.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Дисни плочки за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Disney флаш игра, наречена Дисни плочки. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Дисни плочки и тя е свързана с Disney. Нашата нова игра Дисни плочки е един от най-добрите игри на Disney можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Дисни плочки, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Дисни плочки
Върни

Disney Най-играните игри

Колите сцена мейкър играя ►

Колите сцена мейкър

5
5 от 10 - 150524 гласа
Изиграните
1469746
пъти

Детска игра да персонализирате главните герой във филма на "Дисни" Автомобили, мълн ...