Онлайн Игри

забавен пъзел на Дисни принцеси

Игра на Disney

забавен пъзел на Дисни принцеси

забавен пъзел на Дисни принцеси Рейтинг: 4/10

забавен пъзел на Дисни принцеси игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Прекарайте забавно време и за попълване на компютър пъзела на женски образи в тези филми на Дисни (The Little Mermaid, Спящата красавица, Aladdin, Красавицата и Звяра, Снежанка и седемте джуджета, Пепеляшка). Те правят смешни лицата с техните ръце, очите и устата. Вземи се забавляват с пози на тялото. За да завършите пъзела, трябва да щракнете и плъзнете парчета, за да се поберат един с друг, с помощта на мишката. A комична сцена от филма на Дисни принцеси да играят наоколо, за да завърши пъзел.

пъти играе:

Тази игра е играна 22796 пъти.Класиране 793 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 2556 мненията на потребителите

играя
Изиграните 22796 пъти
забавен пъзел на Дисни принцеси

Game, където ще трябва да завършите пъзел със снимка на героите на Дисни. Можете да имате забавно време с него, в който главните герои вижда филми момичета карикатура изображение. Дисни принцеси в една забавна поза. Момичетата правят смешни лица и жестове с лицето и ръцете му. Изображението е разделена на парчета и вие трябва да намерите други парчета годни да завършат картината. Една дейност, в която трябва да се намери на парчета, които се вписват с другите да видят отново и снимки на героите на Дисни.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена забавен пъзел на Дисни принцеси за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Disney флаш игра, наречена забавен пъзел на Дисни принцеси. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена забавен пъзел на Дисни принцеси и тя е свързана с Disney. Нашата нова игра забавен пъзел на Дисни принцеси е един от най-добрите игри на Disney можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена забавен пъзел на Дисни принцеси, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

забавен пъзел на Дисни принцеси
Върни

Disney Най-играните игри

Колите сцена мейкър играя ►

Колите сцена мейкър

5
5 от 10 - 150524 гласа
Изиграните
1469746
пъти

Детска игра да персонализирате главните герой във филма на "Дисни" Автомобили, мълн ...