Онлайн Игри

Мики и приятели в семейството

Игра на Disney

Мики и приятели в семейството

Мики и приятели в семейството Рейтинг: 6/10

Мики и приятели в семейството игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ще трябва да ремонтирам тази Коледа образ на тези герои от Дисни. Изображението е разделена на няколко части и вие трябва да намерите на първоначалното местоположение на всеки отново. За да направите това, кликнете върху парче или парчета искате и да се премести, като движите мишката. При определянето на парче с друг или други, ще бъде коригирана автоматично. Трябва да се намери мястото на всяка от страните да поемат отново на снимката, тъй като първоначално е бил и героите изглеждат добре.

пъти играе:

Тази игра е играна 44543 пъти.Класиране 371 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 5624 мненията на потребителите

играя
Изиграните 44543 пъти
Мики и приятели в семейството

Този пъзел с Мики, Мини, Гуфи и Доналд в снега. Те са щастливи. Използвайте мишката, за да направи пъзела. Коледа е времето, когато семействата се събират. Приятели виж сте заедно, за да празнуват още една година. В тази картина на героите на Дисни се срещнат с къдроглав куче. Далматините са кучета с бели петна на черен цвят на косата. Главните герои на анимационни герои, филми, сериали и комиксите са заедно в тази картинка с хубавата си домашен любимец.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Мики и приятели в семейството за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Disney флаш игра, наречена Мики и приятели в семейството. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Мики и приятели в семейството и тя е свързана с Disney. Нашата нова игра Мики и приятели в семейството е един от най-добрите игри на Disney можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Мики и приятели в семейството, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Мики и приятели в семейството
Върни

Disney Най-играните игри

Колите сцена мейкър играя ►

Колите сцена мейкър

5
5 от 10 - 150574 гласа
Изиграните
1472129
пъти

Детска игра да персонализирате главните герой във филма на "Дисни" Автомобили, мълн ...