Онлайн Игри

Мики Маус и най-добрите си приятели

Игра на Disney

Мики Маус и най-добрите си приятели

Мики Маус и най-добрите си приятели Рейтинг: 5/10

Мики Маус и най-добрите си приятели игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази красива Коледа пъзел появи класически герои на Уолт Дисни, които са Мики Маус, Мини Маус, Доналд, Гуфи, Дейзи и Плутон. Джимини Крикет също се появява в ръката на най-популярния анимационен филм мишката. Те се появяват в непосредствена близост до коледната елха, както и за, че има плаващи коледни топки и някои златни гирлянди. За да видите цялата сцена е необходимо, за да се поберат всички парчета от пъзела. Трябва да плъзнете всяко парче от пъзела, за да заеме своето място. Опитайте се да се реконструира образа в най-кратки срокове, колкото е възможно и да се забавляват с любимите си герои на Дисни.

пъти играе:

Тази игра е играна 51683 пъти.Класиране 303 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 7034 мненията на потребителите

играя
Изиграните 51683 пъти
Мики Маус и най-добрите си приятели

Това изображение е коледна сцена на програма мишката Къща, където можем да видим различните класически Дисни герои се чудеха на коледната елха. Магията на фея прах прави червени топки и други украшения се носят във въздуха. За различна Коледа с героите, които са отбелязани вашето детство, не се колебайте да играете на нашите Дисни игри на тези специални дни, така че тези приятели ви съпътстват.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Мики Маус и най-добрите си приятели за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Disney флаш игра, наречена Мики Маус и най-добрите си приятели. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Мики Маус и най-добрите си приятели и тя е свързана с Disney. Нашата нова игра Мики Маус и най-добрите си приятели е един от най-добрите игри на Disney можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Мики Маус и най-добрите си приятели, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Мики Маус и най-добрите си приятели
Върни

Disney Най-играните игри

Колите сцена мейкър играя ►

Колите сцена мейкър

5
5 от 10 - 150524 гласа
Изиграните
1469746
пъти

Детска игра да персонализирате главните герой във филма на "Дисни" Автомобили, мълн ...