Онлайн Игри

Пъзел от най-известните Дисни принцесите

Игра на Disney

Пъзел от най-известните Дисни принцесите

Пъзел от най-известните Дисни принцесите Рейтинг: 5/10

Пъзел от най-известните Дисни принцесите игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Попълнете забавна пъзел със снимка на известните Дисни принцеси. Трябва да бъде като всеки раздел с мишката и да го поставите в правилното му място. Забавлявайте завършване на компютър пъзела на женски образи на тези филми Дисни (Малката русалка, Спящата красавица, Аладин, Красавицата и Звяра, Снежанка и седемте джуджета или Пепеляшка). Сравни всяко от парчетата с друг, за да видите кои се поберат и да помогне за завършване на картината. Целта е да се върне, за да видите пълната картина на принцесите. Прекарайте добре с най-обичаните герои на Дисни.

пъти играе:

Тази игра е играна 20157 пъти.Класиране 936 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 1482 мненията на потребителите

играя
Изиграните 20157 пъти
Пъзел от най-известните Дисни принцесите

Направете пъзел на женски образи в анимационни филми на Уолт Дисни. Завършване на пъзел игра с главните герои от филмите. Най-известните момичета. Вие ще искате всички герои на филмите най-известния анимационен филм на Дисни. Поставете всяко парче на мястото си. Една снимка на приятелите е разчленен на неравни части, които ще трябва да се присъединят към възстановяване на изображението, което е имал в началото. Това е прост, лесен ниво, за всички възрасти и е подходящ за деца.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Пъзел от най-известните Дисни принцесите за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Disney флаш игра, наречена Пъзел от най-известните Дисни принцесите. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Пъзел от най-известните Дисни принцесите и тя е свързана с Disney. Нашата нова игра Пъзел от най-известните Дисни принцесите е един от най-добрите игри на Disney можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Пъзел от най-известните Дисни принцесите, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Пъзел от най-известните Дисни принцесите
Върни

Disney Най-играните игри

Колите сцена мейкър играя ►

Колите сцена мейкър

5
5 от 10 - 150524 гласа
Изиграните
1469746
пъти

Детска игра да персонализирате главните герой във филма на "Дисни" Автомобили, мълн ...