Онлайн Игри

Big Hero 6 пъзел

Игра на Disney

Big Hero 6 пъзел

Big Hero 6 пъзел Рейтинг: 6/10

Big Hero 6 пъзел игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Hiro и Baymax, главните герои на филма Big Hero 6, се появяват в тази игра за пълна загадка. Този нов филм от Walt Disney Pictures е забавна история на Hiro Хамада, много интелигентно дете, което е направил своя робот наречен Baymax. В картината на пъзела се появява Hiro опитва да сложи ръкавиците да Baymax, че е част от броня, проектиран от самия себе си. Всичко, което трябва да направите, за да завърши този огромен пъзел е постави всеки на парчета в правилното им място. За помощ, можете да погледнете на миниатюрата на страната, за да си лагери. Колко време ви отне да го решим?

пъти играе:

Тази игра е играна 6112 пъти.Класиране 3490 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 34 мненията на потребителите

играя
Изиграните 6112 пъти
Big Hero 6 пъзел

Big Hero Six е филм Walt Disney Pictures въз основа на историята на Марвел Комикс издател. В този филм се разказва историята на едно чудо момче на име Хиро Хамада формиране на група от супергерои с робот му Baymax и други приятели като Fredzilla, Wasabi-No-Ginger, Go-Go Tomago и Honey Lemon. Заедно те трябва да се изправят един мощен злодей, наречена Yokai, който води опасна престъпна мрежа. Този филм е режисиран от Дон Хол и Chris Williams.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Big Hero 6 пъзел за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Disney флаш игра, наречена Big Hero 6 пъзел. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Big Hero 6 пъзел и тя е свързана с Disney. Нашата нова игра Big Hero 6 пъзел е един от най-добрите игри на Disney можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Big Hero 6 пъзел, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Big Hero 6 пъзел
Върни

Disney Най-играните игри

Колите сцена мейкър играя ►

Колите сцена мейкър

5
5 от 10 - 150524 гласа
Изиграните
1469746
пъти

Детска игра да персонализирате главните герой във филма на "Дисни" Автомобили, мълн ...