Онлайн Игри

убиват дракони и войници

Игра на дракон

убиват дракони и войници

убиват дракони и войници Рейтинг: 5/10

убиват дракони и войници игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази приключенска игра, драконите и техните агенти на злото са навлезли в царството, ще трябва да атакуват и да убие всеки, който може. Вие трябва да унищожи тази заплаха, преди да те завладее земите си, убивайки най-много дракони и таласъми, колкото можете. Трябва да натиснете буквите W (нагоре), A (вляво), S (надолу) и D (вдясно) и буквите J и K да атакуват драконите. Размърдай си воин на кон по екрана, убивайки всички дракони и войници, колкото можете, за да победи на ниво. Забавна игра с много действие.

пъти играе:

Тази игра е играна 13341 пъти.Класиране 1462 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 266 мненията на потребителите

играя
Изиграните 13341 пъти
убиват дракони и войници

Приключенска игра, в която трябва да се намесват в територията на врага, за да защити своя царство. Вие трябва да се вози за пълен с дракони и войници трябва да убие територия. дракони летят и хвърлят огнени топки. Войници стрелят да започне и да атакуват през цялото време. Вие трябва да използвате клавишите със стрелки, за да скочи и да атакуват, за да убие драконите в небето. много на действие и движение в тази игра, в която вие сте един цар, който трябва да защитава страната си от нашествие от немъртви и опасни дракони.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена убиват дракони и войници за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно дракон флаш игра, наречена убиват дракони и войници. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена убиват дракони и войници и тя е свързана с дракон. Нашата нова игра убиват дракони и войници е един от най-добрите игри на дракон можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена убиват дракони и войници, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

убиват дракони и войници
Върни

дракон Най-играните игри

Пътят на дракона играя ►

Пътят на дракона

6
6 от 10 - 3792 гласа
Изиграните
48236
пъти

В тази игра, вие сте един змей и имате да се състезава в най-бързо време е възможно, но с ...