Онлайн Игри

Убий драконите

Игра на дракон

Убий драконите

Убий драконите Рейтинг: 7/10

Убий драконите игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази безплатна онлайн игра е за убиване дракони. Те възнамеряват да унищожи замъка, и тъй като те могат да летят, те имат много повече полза от теб. Така че, за да ги победи, ще се нуждаят от оръжие обсада. Цел с мишката, кликнете и задръжте бутона на първичния, и да я освободите, когато си мислиш, че са се събрали правото размер на властта. Стрелката ще премине от ляво на дясно при параболичен удар, така че имайте това предвид, когато се стремите. Стрелката е от ляво на дясно на параболичен удар, така че имайте това предвид, когато са насочени и удари за дракони. Убие всички драконите, преди те да стигнат до замъка.

пъти играе:

Тази игра е играна 9033 пъти.Класиране 2310 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 140 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9033 пъти
Убий драконите

В тази игра вие трябва да убие дракони, които атакуват замъка. Драконите идват летене и ще трябва да стреля стрелките, за да убиват врагове. Ако ви удари категорично не ги убие. Не забравяйте, че във всяко ниво ще бъдат възнаградени с монети, които можете да използвате за надграждане на вашата оборудване, ремонт, или дори да направи ново оборудване. Тези фантастични животни атаки в групи, летят от дясната страна на екрана, и в ляво ще трябва да стреля стрели. Когато натиснете върху змията, която пада мъртъв на водите на морето, където плава към следващия екран. Убие всички дракони и поддържа мира и сигурността в замъка.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Убий драконите за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно дракон флаш игра, наречена Убий драконите. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Убий драконите и тя е свързана с дракон. Нашата нова игра Убий драконите е един от най-добрите игри на дракон можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Убий драконите, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Убий драконите
Върни

дракон Най-играните игри

Пътят на дракона играя ►

Пътят на дракона

6
6 от 10 - 3792 гласа
Изиграните
48232
пъти

В тази игра, вие сте един змей и имате да се състезава в най-бързо време е възможно, но с ...