Онлайн Игри

обличане момиче за парти

Игра на облекло

обличане момиче за парти

обличане момиче за парти Рейтинг: 3/10

обличане момиче за парти игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Това е една игра, където ще трябва да мода момиче за първото си парти в двореца. За да направите това, кликнете върху костюма, което искате, в камгарни и обувките с помощта на мишката. Ако искате да добавите бижута, кликнете върху иконата, която казва, започнете да добавяте принадлежности и аксесоари. Можете стилист дворец и вие трябва да създадете набор, който е елегантен за този модел. Вашата цел е да бъде най-красивата част от нощта, така че трябва да се направи костюм, който няма да забравя. Комбинирайте цветовете и аксесоарите като професионален стилист.

пъти играе:

Тази игра е играна 10417 пъти.Класиране 2073 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 244 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10417 пъти
обличане момиче за парти

доста принцеса преобразяване е една игра, където ще трябва да се облича едно момиче за първото си парти в двореца. За да направите това, кликнете на роклята, която искате, в прическата и обувките с мишката. Ако искате да добавите бижута, кликнете върху иконата, която прави аксесоари и започнете да добавяте аксесоари. Игри дизайн, в която трябва да се направи дизайн на костюми. Трябва да се създаде пълен набор от мода. Изберете рокля, която ще вземе момичето и след това да се добави аксесоари като прическа, бижута, обувки и др. В сцената в дъното можем да видим в двореца, в който да отпразнуват празника. Нашият модел е много красиво момиче, така че трябва да си вършат добре работата и да се създаде костюм, който ще съвпадне с нейната красота.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена обличане момиче за парти за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно облекло флаш игра, наречена обличане момиче за парти. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена обличане момиче за парти и тя е свързана с облекло. Нашата нова игра обличане момиче за парти е един от най-добрите игри на облекло можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена обличане момиче за парти, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

обличане момиче за парти
Върни

облекло Най-играните игри

Мода Мики и Мини играя ►

Мода Мики и Мини

5
5 от 10 - 26362 гласа
Изиграните
281704
пъти

сладък мишката обличам. В тази игра вие ще трябва да се обличаш хубаво тези мишки наг& ...