Онлайн Игри

Превръзка домашните работници

Игра на облекло

Превръзка домашните работници

Превръзка домашните работници Рейтинг: 2/10

Превръзка домашните работници игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, вие трябва да се обличаш сервитьорите и сервитьорка в къща за парти, имате всички униформи, за да избирате как искате да бъде елегантен. За да се облича, да избере един от тях (чрез щракване с мишката) и изберете дрехи (като кликнете върху обувки, коса, панталони, ризи, поли, чорапи и плъзгаща плоча на тялото на лицето). Когато завършите едно, вие ще направите същото с другата. Има много униформи за домашните работници като сервитьори, готвачи, икономи и т.н.

пъти играе:

Тази игра е играна 9621 пъти.Класиране 1964 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 2.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Рейтинг, основан на 308 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9621 пъти
Превръзка домашните работници

игра, където ще трябва да се облича сервитьора. Изборът тоалета на сервитьорка за парти. Всички дрехите, които ще носят слугите на една къща. Всички битови услуги, трябва да бъдат добре облечени, елегантен и спретнат. Така че ще трябва цяло килер пълен с униформи за всички от тях. Имате цялата работа, което правите, тъй като всеки готвач, сервитьор, иконом, шофьор и т.н. Всяка работа трябва да носи костюм според задачата в ръка. Вие трябва да изберете дрехи за мъжете, така и жените.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Превръзка домашните работници за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно облекло флаш игра, наречена Превръзка домашните работници. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Превръзка домашните работници и тя е свързана с облекло. Нашата нова игра Превръзка домашните работници е един от най-добрите игри на облекло можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Превръзка домашните работници, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Превръзка домашните работници
Върни

облекло Най-играните игри

Мода Мики и Мини играя ►

Мода Мики и Мини

5
5 от 10 - 26360 гласа
Изиграните
279657
пъти

сладък мишката обличам. В тази игра вие ще трябва да се обличаш хубаво тези мишки наг& ...