Онлайн Игри

Моден дизайнер

Игра на облекло

Моден дизайнер

Моден дизайнер Рейтинг: 6/10

Моден дизайнер игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Харесва ли ви проектиране дрехи и костюми? Ако искате да проектирате свой собствен дрехи това е вашата игра. Изберете Bratz момиче искате да имате като модел. Използвайте стрелките, за да променят дрехите, които искат да носят. Кликнете върху тъкани модел или цвят, за да се прилагат за дреха, след това кликнете заедно. Когато сте готови да изберете сцена и да видим как е вашата Bratz модел. Създали ли сте нещо ново?

пъти играе:

Тази игра е играна 30937 пъти.Класиране 570 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 3766 мненията на потребителите

играя
Изиграните 30937 пъти
Моден дизайнер

Създадете свой собствен стил с този набор от дрехи дизайн. Вие трябва да изберете един от четирите герои на Bratz кукли, а след това изберете дрехи, които харесваш, сто на варианта панталони, ризи, обувки, аксесоари и др. Когато имате всички костюми трябва да даде цвят с цветната палитра имате на ваше разположение. Можете също така да са шарени плат, ако искате да му се даде по-стилни дрехи. Завършете всичките си костюми, за да видите как е крайният резултат. Разбира се, че го давате много добре да създавате свой собствен стил и съвпадение на цветовете с дрехите си китка.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Моден дизайнер за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно облекло флаш игра, наречена Моден дизайнер. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Моден дизайнер и тя е свързана с облекло. Нашата нова игра Моден дизайнер е един от най-добрите игри на облекло можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Моден дизайнер, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Моден дизайнер
Върни

облекло Най-играните игри

Мода Мики и Мини играя ►

Мода Мики и Мини

5
5 от 10 - 26362 гласа
Изиграните
280239
пъти

сладък мишката обличам. В тази игра вие ще трябва да се обличаш хубаво тези мишки наг& ...