Онлайн Игри

герой Мистър Бийн

Игра на облекло

герой Мистър Бийн

герой Мистър Бийн Рейтинг: 3/10

герой Мистър Бийн игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Ние знаем, г-н Бийн е странен човек и обича да прави трикове, сега е предприела, за да се превърне в знаменитост. Можете ли да си представите г-н Bean облечен следните супергерои: Супермен, Батман, Феноменалните, Трансформатори и Super Mario?. За да прикрият Мистър Бийн, щракнете с мишката върху бутона Start и колелото започва да се обърнат, спрете и имам глава, но му липсва на тялото да бъде направена по същия начин. изберете тялото, главата и след това фоново изображение, ще трябва картичка забавен анимационен герой с нея маскировката.

пъти играе:

Тази игра е играна 24823 пъти.Класиране 731 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 2028 мненията на потребителите

играя
Изиграните 24823 пъти
герой Мистър Бийн

Мистър Бийн е един от най-смешните знаци по телевизията. В тази игра вие трябва да се направи супергерой костюм. За композиране на костюма трябва да се върти колелото за въртене първо да види цвета на тялото. Тогава спри колелото отново е избран на костюмите главата. След това изберете фоново изображение със сценария, който искате да видите смешно комикса. Завърши композиране на сцената да има анимация с всички елементи. А просто и забавно дейност да имат добро време.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена герой Мистър Бийн за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно облекло флаш игра, наречена герой Мистър Бийн. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена герой Мистър Бийн и тя е свързана с облекло. Нашата нова игра герой Мистър Бийн е един от най-добрите игри на облекло можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена герой Мистър Бийн, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

герой Мистър Бийн
Върни

облекло Най-играните игри

Мода Мики и Мини играя ►

Мода Мики и Мини

5
5 от 10 - 26360 гласа
Изиграните
279657
пъти

сладък мишката обличам. В тази игра вие ще трябва да се обличаш хубаво тези мишки наг& ...