Онлайн Игри

Създаване на чудовища

Игра на облекло

Създаване на чудовища

Създаване на чудовища Рейтинг: 5/10

Създаване на чудовища игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Забавлявайте се да създавате свой собствен чудовище! Можете да промените цвета на кожата и премахва или добавя части толкова, колкото искате. Имат големи очи и малки до пазара. Сватбата може да бъде отворен или усмивка. Комбинирайте цветове на кожата си с петна. Гигантски очите или малки очи. Можете да създадете едно чудовище с рога, две, четири или всичко, което искате. И с всякакви размери. Вие имате всички елементи, за да поставят на части от тялото. А забавно и оригинално да създаде същества. Перфектна игра за деца. Можете да печатате на хартия рязани чудовища смешни цифри.

пъти играе:

Тази игра е играна 27126 пъти.Класиране 664 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 2060 мненията на потребителите

играя
Изиграните 27126 пъти
Създаване на чудовища

Дейност за деца, в които ще трябва да се създаде чудовища. A синьо чудовище, което можете да поставите цветни петна. A създание с много дълги ръце. Можете да изберете размера и формата на очите. Има много рога от различни размери, за да избирате, но можете също така да използвате тези форми да се сложи на други части на тялото, като нокти. Устата може да се усмихва или кучешки зъби зъби. Създаване на забавно е, че можете да поставите всички очи, рога или шията, които искате. Когато приключите, можете да отпечатате резултата да има забавно чудовище, за да украсят или да вземат на училище.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Създаване на чудовища за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно облекло флаш игра, наречена Създаване на чудовища. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Създаване на чудовища и тя е свързана с облекло. Нашата нова игра Създаване на чудовища е един от най-добрите игри на облекло можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Създаване на чудовища, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Създаване на чудовища
Върни

облекло Най-играните игри

Мода Мики и Мини играя ►

Мода Мики и Мини

5
5 от 10 - 26360 гласа
Изиграните
279657
пъти

сладък мишката обличам. В тази игра вие ще трябва да се обличаш хубаво тези мишки наг& ...