Онлайн Игри

Облечи Парис Хилтън

Игра на облекло

Облечи Парис Хилтън

Облечи Парис Хилтън Рейтинг: 5/10

Облечи Парис Хилтън игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Един от най-известните хора в света, е Парис Хилтън, милионерът, който трябва да помогне на рокля в тази игра, която симулира ден на пазаруване. Парис Хилтън е много известен човек за тяхното голямо наследство и неговите странности, но също така е включен в списания за личния му живот. Днес момичето е отишло на пазар и трябва да помогне с пазаруването. През прозорците на модни магазини там, рокли и аксесоари, можете да кликнете върху тях, за да опитате различни рокли.

пъти играе:

Тази игра е играна 7741 пъти.Класиране 2548 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 194 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7741 пъти
Облечи Парис Хилтън

Представете си, че сте журналист и трябва да снимам американския модел. Ще отпечатате снимката, Парис Хилтън, когато сте перфектни. В различните улични магазини не са изложени облекла, просто кликнете върху елементите, които се появяват върху него. А човек, известен като таблоидите за пари и нещата, които те правят. Той е модел, певец и телевизионен водещ. Тук той отива пазаруване на най-престижната и се нуждае от вашата помощ, за да избирате между различни модели магазини.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Облечи Парис Хилтън за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно облекло флаш игра, наречена Облечи Парис Хилтън. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Облечи Парис Хилтън и тя е свързана с облекло. Нашата нова игра Облечи Парис Хилтън е един от най-добрите игри на облекло можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Облечи Парис Хилтън, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Облечи Парис Хилтън
Върни

облекло Най-играните игри

Мода Мики и Мини играя ►

Мода Мики и Мини

5
5 от 10 - 26360 гласа
Изиграните
279657
пъти

сладък мишката обличам. В тази игра вие ще трябва да се обличаш хубаво тези мишки наг& ...