Онлайн Игри

Дрехи на Риана

Игра на облекло

Дрехи на Риана

Дрехи на Риана Рейтинг: 5/10

Дрехи на Риана игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Риана е една от най-големите суперзвезди в света днес. Тя е на гребена на вълната на музикалния свят, а сега също е модна икона! Трябва да се обличаш Риана, което му придава свой ​​собствен стил. За да започнете, изберете прическа за нея, можете да избирате от много различни и оригинални разфасовки коса. След грим с пълен набор на ваше разположение. Когато сте готови, можете да комбинирате различни рокли, които имат голям костюм за вашето забавление. Завърши работата с моден аксесоар, като бижута или обувки. Кликнете, за да видите Риана край и разходка по червения килим.

пъти играе:

Тази игра е играна 15239 пъти.Класиране 1256 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 812 мненията на потребителите

играя
Изиграните 15239 пъти
Дрехи на Риана

мода игра, в която трябва да се направи и да се облича певицата Риана. Играта започва с прическа, което трябва да се види, че прическата ти пасва най-добре. Има различни перуки в различни стилове и цветове, за да изберете един за нея. После отидохме в грима, където имате много нюанси на кожата, очите или устните. От там отидохме в банята, където имате рокли, ризи, панталони или рокли да избирате. елегантност е в аксесоарите, така че в края на всички търсения за него сред най-добрите обувки, ботуши, чорапи, бижута и други аксесоари със стил. Когато приключите с всички, кликнете върху покритие, така че ще видим как Риана разхожда по червения килим и флаш фото журналисти го правят.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Дрехи на Риана за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно облекло флаш игра, наречена Дрехи на Риана. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Дрехи на Риана и тя е свързана с облекло. Нашата нова игра Дрехи на Риана е един от най-добрите игри на облекло можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Дрехи на Риана, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Дрехи на Риана
Върни

облекло Най-играните игри

Мода Мики и Мини играя ►

Мода Мики и Мини

5
5 от 10 - 26360 гласа
Изиграните
279657
пъти

сладък мишката обличам. В тази игра вие ще трябва да се обличаш хубаво тези мишки наг& ...