Онлайн Игри

За обработка и оцветяване Спонджбоб

Игра на облекло

За обработка и оцветяване Спонджбоб

За обработка и оцветяване Спонджбоб Рейтинг: 4/10

За обработка и оцветяване Спонджбоб игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Ако щракнете с десния панел на тази игра Спонджбоб можете да промените цветовете на дрехите на Боб, но и всички цветове в сцената, в която се намира той. Само натиснете всеки бутон и изберете опцията, която ще промени цвета си. Когато приключите, можете да отпечатате снимката, която сте създали. Можете да изключите звука, като натиснете бутона на говорителя. За да започнете отначало, натиснете върху бутона за обновяване. Забавна игра и за малки деца да се забавляват с Спонджбоб, на Nicktoons анимационните серии на Nickelodeon. Въпреки SpongeBob SquarePants дебютира през 1999 г., тя не стана изключително популярен до 2000 г., и той остава популярен, тъй като след това.

пъти играе:

Тази игра е играна 76700 пъти.Класиране 175 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 4894 мненията на потребителите

играя
Изиграните 76700 пъти
За обработка и оцветяване Спонджбоб

Спонджбоб пристига, най-известният от Nicktoon на Nickelodeon, с микс от обличане игри с оцветяване игри. Можете да изберете цвета на дрехите Спонджбоб е, и вие можете да промените цвета на елементи на ландшафта. Днес този сериал се излъчва по телевизионни мрежи по целия свят. , Е знак, Боб, който е морската гъба и живее в ананас в дъното на морето, в един град, наречен Bikini Bottom. Той има и някои приятели, които са Patrick Star (на морска звезда), Squidward Tentacles (на калмари), домашният му любимец Гари (на охлюв) и пясъчни Бузи (на катерица). След успеха на анимационен сериал, се създават много продукти, като например играчки, ученически пособия, дрехи и дори хранителни продукти.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена За обработка и оцветяване Спонджбоб за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно облекло флаш игра, наречена За обработка и оцветяване Спонджбоб. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена За обработка и оцветяване Спонджбоб и тя е свързана с облекло. Нашата нова игра За обработка и оцветяване Спонджбоб е един от най-добрите игри на облекло можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена За обработка и оцветяване Спонджбоб, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

За обработка и оцветяване Спонджбоб
Върни

облекло Най-играните игри

Мода Мики и Мини играя ►

Мода Мики и Мини

5
5 от 10 - 26360 гласа
Изиграните
280031
пъти

сладък мишката обличам. В тази игра вие ще трябва да се обличаш хубаво тези мишки наг& ...