Онлайн Игри

Борба на Драконите

Игра на Борбата

Борба на Драконите

Борба на Драконите Рейтинг: 6/10

Борба на Драконите игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Убийте летящите дракони и унищожи укрепленията около плюе огън, Пазете се от пожар от другите дракони!. Инструкции: използвайте клавишите със стрелки или WASD да се движат и левия бутон на мишката, за да плюе огън. Трябва да се лети в небето избягват огнени топки, идващи другите си дракони. Докато се опитва да унищожи всички дракони, който може да стреля огнени топки. Една игра за управление на полета и стреля по веднъж. Много забавна и пристрастяваща. 3D игри.

пъти играе:

Тази игра е играна 32286 пъти.Класиране 600 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 2102 мненията на потребителите

играя
Изиграните 32286 пъти
Борба на Драконите

Ще играя в три измерения. Вие сте един дракон да лети в небето и вие трябва да отидете унищожаване на други дракони. Животните хвърлят огнени топки, които трябва да избягвате. Опитайте се да свалят всички врагове, вие стрелба от небето. Преместете вашия домашен любимец по екрана, да избягвате атаки и стартиране на вашата оръжия. Управление на полета игри и стрелба. Драконите са митологични животни, които се изстрелват огън-дишане и лети в небето. Тези животни са налице във всички култури и континенти.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Борба на Драконите за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Борбата флаш игра, наречена Борба на Драконите. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Борба на Драконите и тя е свързана с Борбата. Нашата нова игра Борба на Драконите е един от най-добрите игри на Борбата можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Борба на Драконите, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Борба на Драконите
Върни

Борбата Най-играните игри

бой mechs играя ►

бой mechs

5
5 от 10 - 3122 гласа
Изиграните
39894
пъти

Това е 2199, а най-важните спортни развлечения е "Mech Междузвездни войни". Вие сте нов mech пилот, ...

Спрайт Пусни играя ►

Спрайт Пусни

5
5 от 10 - 4150 гласа
Изиграните
31138
пъти

В Спрайт Изпълни е окървавен кървава баня на нимфа убиване забавно. Защитете своя т ...