Онлайн Игри

Разбийте лошите

Игра на Борбата

Разбийте лошите

Разбийте лошите Рейтинг: 7/10

Разбийте лошите игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Когато атакува, натиснете W, S, A, D и за да се движат и B, N и M ключове за различни атаки. Разходка в един враг, за да го вземете. Ако продължавате да държите бутона и атаката посока, ще го изхвърля. Ако спрат да се движат и атака, можете да го удари няколко пъти, преди да го хвърлят. Ако сте залети с враговете си, използвайте вашата специална атака или пистолета си, но не забравяйте, с помощта на специален намалява здравето си, и с помощта на пистолет използва амуниции.

пъти играе:

Тази игра е играна 7285 пъти.Класиране 3573 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
7

Рейтинг, основан на 6 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7285 пъти
Разбийте лошите

В тази безплатна онлайн игра, ще се появи на назначението в клуб, който е на 30 км, а противниците са малки картофи, с изключение на един със синия шал, който изглежда силен. Тя се казва, че той се практикува бокса и Чигун и той дори не е страх от оръжия ... но можете да се справят с него. Получили сте първата задача да премахне някои хулигани преди две години, сега вие често получават различни задачи за елиминиране. Вие почти винаги успешно завършване на тези насилствени задачи. Вие вече не се страхуват от кръвта, тя вече не те кара да се разболеят. Сега някак си ми харесва ... За това, вие сте толкова объркан. Не знам дали все още сте добър човек. Във всеки случай, сега вие сте най-силният боец в източната част на Chendu индустриален парк.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Разбийте лошите за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Борбата флаш игра, наречена Разбийте лошите. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Разбийте лошите и тя е свързана с Борбата. Нашата нова игра Разбийте лошите е един от най-добрите игри на Борбата можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Разбийте лошите, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Разбийте лошите
Върни

Борбата Най-играните игри

бой mechs играя ►

бой mechs

5
5 от 10 - 3122 гласа
Изиграните
39894
пъти

Това е 2199, а най-важните спортни развлечения е "Mech Междузвездни войни". Вие сте нов mech пилот, ...

Борба на Драконите играя ►

Борба на Драконите

6
6 от 10 - 2102 гласа
Изиграните
32286
пъти

Убийте летящите дракони и унищожи укрепленията около плюе огън, Пазете се от пожар ...