Онлайн Игри

Машини дуели

Игра на Борбата

Машини дуели

Машини дуели Рейтинг: 10/10

Машини дуели игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Вашата цел в тази безплатна онлайн игра е да доминира всички останали градове. За да направите това, вие трябва да предизвикателство и победи военни машини от другите 15 градове. Всеки път, когато победят военна машина, вие ще получите пари, за да купите нови електрически прозорци. Има общо пет етапа. Вие трябва да победи три военни машини, за да преминете към следващия етап. Всеки етап, съперниците ще стават по-силни, но удовлетворението ще бъде по-добре, както добре. Не забравяйте кой тип машина бийтове които: земетресение бие въжеиграч, въжеиграч бие ураган, и урагана бие земетресение.

пъти играе:

Тази игра е играна 7431 пъти.Класиране 3524 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 10.

Оценете тази игра

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
10

Рейтинг, основан на 2 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7431 пъти
Машини дуели

В близко бъдеще, градове са построени върху облаци. Всеки град се охранява от военна машина. От всички шестнайсет градове, този, който живее на е класирана като миналата, и трябва да отдадем почит на другите градове всяка година. За да помогне на вашия град, за да се измъкне от бедността, вие като командир на военна машина са на мисия да оспори и да победят бойните машини от другите петнадесет градове! Помислете внимателно, преди да използвате с мощност до. След 3 кръг, поправите машина, ако има нужда от него. Ако не, използвайте крайната режим. Видовете Разрушете можете да използвате, зависят от състоянието на вашата машина. до степен възможни карти си поискате. Не е нужно много време, за да изберете карти, така наизуст техните места, така че можете да щракнете върху тях бързо. Ако опонентът ви избира по-мощен тип машина, използвайте поддавайте отпор.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Машини дуели за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Борбата флаш игра, наречена Машини дуели. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Машини дуели и тя е свързана с Борбата. Нашата нова игра Машини дуели е един от най-добрите игри на Борбата можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Машини дуели, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Машини дуели
Върни

Борбата Най-играните игри

бой mechs играя ►

бой mechs

5
5 от 10 - 3122 гласа
Изиграните
39894
пъти

Това е 2199, а най-важните спортни развлечения е "Mech Междузвездни войни". Вие сте нов mech пилот, ...

Борба на Драконите играя ►

Борба на Драконите

6
6 от 10 - 2102 гласа
Изиграните
32286
пъти

Убийте летящите дракони и унищожи укрепленията около плюе огън, Пазете се от пожар ...