Онлайн Игри

въздух нашествие

Игра на Полет

въздух нашествие

въздух нашествие Рейтинг: 6/10

въздух нашествие игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Е започнало нашествието на въздуха и ще трябва да защитава на централата. Можете да получите всички видове оръжия и боеприпаси и да получават лекарства по въздух. В тази игра вашата мисия е да защитава военна база. Тази база е нападната от въздушните сили на врага, и вие трябва да го защитим. На вражески самолети летят от и капка бомби или те застрелям. Също така опитайте хвърлят парашутисти нахлуват по земя, вие трябва да ги стреля с оръжията си от достигането на земята. За тази инвазия и успява да запази вашия район без вражески самолети. Вашите съюзници ще помогне също така започва амуниции, нови оръжия или енергия да водят играта.

пъти играе:

Тази игра е играна 27674 пъти.Класиране 637 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 1914 мненията на потребителите

играя
Изиграните 27674 пъти
въздух нашествие

Вие сте един войник в казарма и армия врага стартира въздушен удар. Вие трябва да унищожи всички вражески бойци военни. Те ще бомбардират вашата позиция със стрелба и бомби, които трябва да се опитвайте да достигне. Можете да защитите земята стрелба и унищожаване на бойни самолети. Пазете се от парашутисти спадна самолети, тези войници, за да стигнат до земята ще ви атакуват също. Стреля с мишката и да се премести на войник по екрана, за да го предпази от достигане на снимките и събиране на доставките. Унищожи всички въздухоплавателни средства на врага войски може и спаси страната от нашествие.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена въздух нашествие за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Полет флаш игра, наречена въздух нашествие. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена въздух нашествие и тя е свързана с Полет. Нашата нова игра въздух нашествие е един от най-добрите игри на Полет можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена въздух нашествие, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

въздух нашествие
Върни

Полет Най-играните игри

Сега на борда играя ►

Сега на борда

6
6 от 10 - 13628 гласа
Изиграните
131010
пъти

Обърнете пътниците, където искате да отидете, преди да се изчерпи търпението. Толко ...