Онлайн Игри

Самолетни Избягването

Игра на Полет

Самолетни Избягването

Самолетни Избягването Рейтинг: 7/10

Самолетни Избягването игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Това е един от най-добрите игри за бягство във въздуха, където ще трябва да укриват самолети с хеликоптера си, докато можеш. Игра Инструкции: Използвайте мишката, за да се избегнат самолети, защото ако загубят играта. Трябва да се отдръпване на военни самолета, летящи в небето. Налице е зоната за сигурност около всяка равнина, ако преследвания ще сложи край на играта. Трябва да имаш голямо умение с контрол на полета, за хеликоптер не се получи твърде близо до вражески самолети. Летят безопасно и далеч!

пъти играе:

Тази игра е играна 114242 пъти.Класиране 97 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 12798 мненията на потребителите

играя
Изиграните 114242 пъти
Самолетни Избягването

Отлети територията на врага игра. Всички бойци и търсите вражески самолети. Трябва да прелитат над територията на врага, докато търсите самолета. Трябва да се избегне се много близо до тях, въпреки че мнозина ще се появи на екрана, понякога тя ще ви изпълни с противоположности. Трябва да се преместите мишката, за да се контролира посоката и можете да се движите по екрана нагоре, надолу, наляво и надясно. Вие нямате оръжия, за да защитят себе си, само движението е оръжието. Вие не може да стреля пистолети или има бомби, за да нападнат врага.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Самолетни Избягването за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Полет флаш игра, наречена Самолетни Избягването. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Самолетни Избягването и тя е свързана с Полет. Нашата нова игра Самолетни Избягването е един от най-добрите игри на Полет можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Самолетни Избягването, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Самолетни Избягването
Върни

Полет Най-играните игри

Сега на борда играя ►

Сега на борда

6
6 от 10 - 13628 гласа
Изиграните
131010
пъти

Обърнете пътниците, където искате да отидете, преди да се изчерпи търпението. Толко ...

Astro флайер играя ►

Astro флайер

6
6 от 10 - 3796 гласа
Изиграните
42133
пъти

Astro флайер е прост псевдо-3D, плаващи под игра. То е като мишка avoider игра, но с 3D графика. Инструкц ...