Онлайн Игри

Класически биплан

Игра на Полет

Класически биплан

Класически биплан Рейтинг: 6/10

Класически биплан игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

А биплани бойна игра за един или двама играчи. Инструкции: Натиснете 1, за да започне. Играч 1: "Q", за да започнете да снимате, "W" за увеличаване и "A" за да загубим. Играч 2: "O", за да започнете да снимате, "P" за и "L" за да изтеглите. Преместване на самолет в небето и преследват всички парашутисти, падащи от небето. Просто изберете посоката и се опита да улови всички врагове падат от небето. Това е прост план, но това е много пристрастяване и забавно. Унищожи всички вражески инсталации. Снимайте парашута да ги настигнем. Можете да скриете в облаците.

пъти играе:

Тази игра е играна 18715 пъти.Класиране 1023 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 1358 мненията на потребителите

играя
Изиграните 18715 пъти
Класически биплан

Класически самолет игра. Ние сме на територията на война и трябва да използвате вашия малък самолет да защити страната. Има инвазия и парашути падането от други въздухоплавателни средства. Имате право да получите някой от тях достигне до пода. Снимайте си да хвана самолета. Движението се извършва чрез избор на посока на контрол и се движат в тази посока. стреля врагове да ги унищожи. Докато за контрол на полета и да се противопоставят толкова дълго, колкото е възможно. облаци може да ви помогне да скриете вашия кораб. Играйте и се наслаждавайте на тази игра забавно.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Класически биплан за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Полет флаш игра, наречена Класически биплан. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Класически биплан и тя е свързана с Полет. Нашата нова игра Класически биплан е един от най-добрите игри на Полет можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Класически биплан, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Класически биплан
Върни

Полет Най-играните игри

Сега на борда играя ►

Сега на борда

6
6 от 10 - 13628 гласа
Изиграните
131011
пъти

Обърнете пътниците, където искате да отидете, преди да се изчерпи търпението. Толко ...