Онлайн Игри

противовъздушна отбрана

Игра на Полет

противовъздушна отбрана

противовъздушна отбрана Рейтинг: 6/10

противовъздушна отбрана игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Връщаме се на Втората световна война. летя изтребител, която минава през територията на врага унищожава всички удобства на противоположности, като например складове на оръжие, камиони, къщи, самолети, дирижабли, кораби и всички други неща, които да ви намерят. Използвайте мишката, за да контролира движението на кораба и стреля кликване. Много лесна игра, за да се контролира. Графиките са отлично качество. Вижте експлозията на враговете, когато те се стигне с вашето оборудване. Направете това, само си война, която припомня историята на битките.

пъти играе:

Тази игра е играна 6142 пъти.Класиране 3502 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 26 мненията на потребителите

играя
Изиграните 6142 пъти
противовъздушна отбрана

Въздушна битка за небето на вражеска територия. Трябва да проникне в земята всичко, което мога. Целта на мисията ви е да се получи доколкото е възможно и да унищожи всички инфраструктура можете. Оставете никой не живее враг. Край с всички свои съоръжения, кораби и оръжия. Класически бойни самолети игра трябва да унищожи всички вражески самолети и летящи всичките им оръжия през територията му. А версия на класическия 1942 военни самолета по време на война от въздуха.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена противовъздушна отбрана за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Полет флаш игра, наречена противовъздушна отбрана. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена противовъздушна отбрана и тя е свързана с Полет. Нашата нова игра противовъздушна отбрана е един от най-добрите игри на Полет можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена противовъздушна отбрана, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

противовъздушна отбрана
Върни

Полет Най-играните игри

Сега на борда играя ►

Сега на борда

6
6 от 10 - 13628 гласа
Изиграните
131018
пъти

Обърнете пътниците, където искате да отидете, преди да се изчерпи търпението. Толко ...