Онлайн Игри

Американски футбол

Игра на Футбол

Американски футбол

Американски футбол Рейтинг: 3/10

Американски футбол игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Харесва ли ви Американски футбол? Играйте този спорт по един забавен и лесен. Целта на тази игра е проста: Вие трябва да тичам на максималния брой на метър ли може за четири дни, като се избягва противниковите играчи. Можете да използвате клавишите със стрелки, да се движат и буквите A и D за футбол ходове. Трябва да се опитате да получите, доколкото е възможно избягване на опоненти, които ще се опита да направи шпагат. Надпревара през полето и в последния момент, за да се избегне контраатаки. Атлетите са много добри, така че е трудно трик винаги един и същ начин. Тичам бързо и да получите, доколкото е възможно в лагера на врага.

пъти играе:

Тази игра е играна 10744 пъти.Класиране 1741 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
3

Рейтинг, основан на 346 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10744 пъти
Американски футбол

Играта се състои от работи ярда и да се избегне възразяващата играчи. Минавате покрай терена, за да получите много далеч. Вземи, че противоположностите не се справи и да завърши на пода. Ако направите шпагат губят точки и живот. Промяна на стрелките на клавиатурата и оставя след себе си на спортисти, които носят черни. Вашият отбор е този, който носи синьо. Pавнопоставеност във футбола е разделена на ярд. Вие трябва да завърши най-голям брой ярда на пътуване, без да бъдат свалени от противниковите играчи.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Американски футбол за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Футбол флаш игра, наречена Американски футбол. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Американски футбол и тя е свързана с Футбол. Нашата нова игра Американски футбол е един от най-добрите игри на Футбол можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Американски футбол, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Американски футбол
Върни

Футбол Най-играните игри

Супер свободни удари играя ►

Супер свободни удари

6
6 от 10 - 12124 гласа
Изиграните
87550
пъти

Супер Свободно ритници Безплатен Флаш игри. Можеш ли да национален отбор по футбол ...

Таблица Футбол играя ►

Таблица Футбол

7
7 от 10 - 8196 гласа
Изиграните
65596
пъти

В тази игра можете да играете футбол на маса, футбол игрална маса. За да започнете, тря ...

ритник Санкции играя ►

ритник Санкции

4
4 от 10 - 3350 гласа
Изиграните
36857
пъти

В тази игра, вие сте в Световната купа и вие трябва да изберете известен футболист. Сл ...