Онлайн Игри

симулатор, за да научите грим

Игра на момиче

симулатор, за да научите грим

симулатор, за да научите грим Рейтинг: 6/10

симулатор, за да научите грим игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Ние предлагаме да се научим да бъдем гримьор. Тук имате тренажор, за да научите грим. всички грима на момичетата, защото те се нуждаят от докосване на красотата, за да се грижат за обществения имидж! За да започнете да играете с нашия симулатор, натиснете бутона "Играй". Изберете вашия цвят на кожата, за да започнем с това, един тон цвят за лицето, косата, очите, устните и всички аксесоари, за да направят нашия модел по-красива. След това изберете цвят на косата и тонус. Можете да промените цвета на очите на модела. Изберете цвета на червилото, което ще ви постави ситно и се завършва с добавка, като цветя и бижута.

пъти играе:

Тази игра е играна 41755 пъти.Класиране 397 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 4654 мненията на потребителите

играя
Изиграните 41755 пъти
симулатор, за да научите грим

Грим игра, за да учат и практикуват с модата. Имате модел момиче, което можете да практикувате с него, за да направи пълно преобразяване. Започнете с избора на цвета на кожата, може да бъде много бяла или много тъмно. След това тонът на цвета на косата, можете да имате всички степени на тежест. Прекарано на очите, можете да промените тона на ретината. Виж какъв цвят бихте ги харесвам устните. И най-накрая, снабден с допълнителен модел, който да допълни всяка коса като цветя или някое малко бижу, за да докосне главата му.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена симулатор, за да научите грим за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно момиче флаш игра, наречена симулатор, за да научите грим. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена симулатор, за да научите грим и тя е свързана с момиче. Нашата нова игра симулатор, за да научите грим е един от най-добрите игри на момиче можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена симулатор, за да научите грим, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

симулатор, за да научите грим
Върни

момиче Най-играните игри