Онлайн Игри

Превръзка на булката

Игра на момиче

Превръзка на булката

Превръзка на булката Рейтинг: 4/10

Превръзка на булката игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Една дейност да практикува уменията си с модата и фризьорството, където вие трябва да изберете прическа, рокля и всички аксесоари за момиче на сватбата си ден. Насладете се на обличане тази красива булка на най-важния ден от живота си. За да завършите костюма, кликнете върху иконата с форма на сърце и изберете (чрез щракване с мишката), на воал, дрехи, бижута, прическа и обувки. Всички елементи за привеждане булка на сватбата си, за да бъде красива. Когато приключите, кликнете върху бутона и вашия бъдещ съпруг ще дойде да завърши картината.

пъти играе:

Тази игра е играна 14120 пъти.Класиране 1341 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 806 мненията на потребителите

играя
Изиграните 14120 пъти
Превръзка на булката

Дейност за момичета е да се обличаш момиче за сватбата си. Трябва да се помогне на това момиче да запълни цяло. Започната от сресване, където можете изберете прическа и покривало за глава. Тогава бижута, колиета, обеци и гривни. Цяла бижута на ваше разположение. Има различни воали, които ще направят хубав удар на костюма. Ролята на завесата е лицето на булката не се вижда, докато те са женени. След това изберете костюм, ако искате да отидете модерен, класически, с къса рокля или дълъг. Завърши комплект с подходящи обувки на останалата част от костюма.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Превръзка на булката за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно момиче флаш игра, наречена Превръзка на булката. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Превръзка на булката и тя е свързана с момиче. Нашата нова игра Превръзка на булката е един от най-добрите игри на момиче можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Превръзка на булката, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Превръзка на булката
Върни

момиче Най-играните игри