Онлайн Игри

Дрехи за един ден в планината

Игра на момиче

Дрехи за един ден в планината

Дрехи за един ден в планината Рейтинг: 5/10

Дрехи за един ден в планината игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тествайте вашата мода смисъл с тази игра, където ще трябва да се облича едно момиче с дрехи, за да отидат един ден в даден къща в планината. Облекло и кожи, за да издържат на студа, но с вкус. В тази игра, ще трябва да се облича момичето, което се появява на екрана, с подходящите дрехи, за да бъде в природата и да устои на студено. За да изберете гардероба си, кликнете и плъзнете дрехите към силуета на момичето. Ако желаете, можете да промените прическата на момичето, като кликнете върху косата, като изберете една от перуки с различни прически и цветове.

пъти играе:

Тази игра е играна 9541 пъти.Класиране 1993 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 228 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9541 пъти
Дрехи за един ден в планината

Дейност, в която вие трябва да изберете дрехи за женски модел, който ще прекарат един ден в дървена къща в планината. Един ден в снега, заобиколен от животни и сняг на върха на билото. Вие трябва да изберете дрехи за един млад модерен момиче. Изберете от всички зимни дрехи което е по- подходящо да се носят за един ден в природата. Кожите са добри за защита на много студено време. Ботушите са добър изолатор на почвата. Селскостопански животни като лисици, птици или миещи мечки ще видите дрехите, които носят. A забавен ден за останалата част трябва да бъде добре облечен. Разбира се, че прекарват забавно време с тази дейност, докато практикуването на вашия вкус за мода.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Дрехи за един ден в планината за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно момиче флаш игра, наречена Дрехи за един ден в планината. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Дрехи за един ден в планината и тя е свързана с момиче. Нашата нова игра Дрехи за един ден в планината е един от най-добрите игри на момиче можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Дрехи за един ден в планината, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Дрехи за един ден в планината
Върни

момиче Най-играните игри