Онлайн Игри

Облечи едно момиче в един пейзаж

Игра на момиче

Облечи едно момиче в един пейзаж

Облечи едно момиче в един пейзаж Рейтинг: 7/10

Облечи едно момиче в един пейзаж игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Изберете пълна сцена с пейзаж в природата, а след това игра на мода с избора на костюм за момиче с всичките си дрехи. Насладете се дресинг това момиче, което обича птици. Започнете с избора между различни пейзажи за фоново изображение. За да изберете гардероба си, кликнете върху всяка икона и изберете тоалета и птицата, която ви харесва, влачейки тялото на момичето. Имат много рокли да избирате, рокли, поли, ризи, блузи, обувки и модни аксесоари. Можете също да промените прическата.

пъти играе:

Тази игра е играна 9593 пъти.Класиране 1986 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 230 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9593 пъти
Облечи едно момиче в един пейзаж

Дейност, в която трябва да се облича едно момиче, което обича птици. Новост е, че можете да изберете някои да сложи природата пейзаж фоново изображение, като вулкан или гора. В играта вие трябва да се обличаш фен на птиците, както и за нейните рокли имат различни птици, от които да избирате. Дейност, в която трябва да се облича едно момиче, чието хоби птици. Мода и животни заедно в тази дейност, която трябва да тества чувството си за мода, и вие трябва да изберете дрехи за момичето. A модел на модерна дреха, с цветове и модерен стил на косата.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Облечи едно момиче в един пейзаж за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно момиче флаш игра, наречена Облечи едно момиче в един пейзаж. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Облечи едно момиче в един пейзаж и тя е свързана с момиче. Нашата нова игра Облечи едно момиче в един пейзаж е един от най-добрите игри на момиче можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Облечи едно момиче в един пейзаж, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Облечи едно момиче в един пейзаж
Върни

момиче Най-играните игри