Онлайн Игри

Проектиране картички и кутии за подаръци

Игра на момиче

Проектиране картички и кутии за подаръци

Проектиране картички и кутии за подаръци Рейтинг: 5/10

Проектиране картички и кутии за подаръци игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Ариел, Малката русалка, обича приятелите си и семейството си. Искате ли да се направи специален подарък за всеки. Тази игра ще ни помогнете да направим този подарък, хубави кутии за подаръци и можете да направите някои твърде! Дизайн собствените си подаръци, лични и оригинални. От основния екран, щракнете, за да изберете карта или кутия за подарък. Не се притеснявайте, винаги можете да направите отново изненади за Свети Валентин! Вие можете да отпечатате вашия дизайн на вашия принтер. Това е хубаво и лесно. Играта идва от Disney.co.uk Games.

пъти играе:

Тази игра е играна 115405 пъти.Класиране 93 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 16770 мненията на потребителите

играя
Изиграните 115405 пъти
Проектиране картички и кутии за подаръци

Занаяти игри. Занаяти в играта, която трябва да персонализирате кутия за подарък. модел, който след това можете да отпечатате на принтера и хартията, за да даде цвят на вино е създаден. Тя може да бъде отпечатан и оцветен, готов да намали, да се групират и паста. Игра дизайн занаяти. Създаване на хартия поздравления, пощенски картички и ексклузивни покани, за които могат да направят това сами. Има кутии от хартия или картон формата на сърце да баста подарък вътре.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Проектиране картички и кутии за подаръци за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно момиче флаш игра, наречена Проектиране картички и кутии за подаръци. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Проектиране картички и кутии за подаръци и тя е свързана с момиче. Нашата нова игра Проектиране картички и кутии за подаръци е един от най-добрите игри на момиче можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Проектиране картички и кутии за подаръци, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Проектиране картички и кутии за подаръци
Върни

момиче Най-играните игри