Онлайн Игри

Празник в чест на принцеса

Игра на момиче

Празник в чест на принцеса

Празник в чест на принцеса Рейтинг: 5/10

Празник в чест на принцеса игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Принцесата се превръща 16 днес и сме организирали едно голямо парти в негова чест, на които трябва да бъдат добре облечени, трябва да постави всички свои костюми и грим. Според кралското традиция, поздравления и благословията на своите граждани в замъка на сутринта ще бъдат приети. Моля изберете най-красивата рокля и аксесоари, които ще бъдат паметен ден. Има различни перуки прически и цветове. След това изберете измежду всички рокли и аксесоари. Има много бижута, за да рокля на принцеса. Завършете тоалета с обувки, които са приятни и стилен.

пъти играе:

Тази игра е играна 11075 пъти.Класиране 1702 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 372 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11075 пъти
Празник в чест на принцеса

Игра, където можете да се обличаш една принцеса за рождения си ден, голямо събитие се проведе в двореца на царството в негова чест. Дейност, в която трябва да се обличаш една принцеса за голямо социално събитие. Момичето трябва да бъде много добре облечени. Вие трябва да изберете за целия си фризьорство, с различни прически и коса. Роклите, които имате в шкаф замъка, всички много елегантна и красива. Тогава голяма кутия за бижута, пълна с бижута за принцесата, пълен със злато и диаманти. Приключва процесът с хубави обувки.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Празник в чест на принцеса за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно момиче флаш игра, наречена Празник в чест на принцеса. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Празник в чест на принцеса и тя е свързана с момиче. Нашата нова игра Празник в чест на принцеса е един от най-добрите игри на момиче можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Празник в чест на принцеса, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Празник в чест на принцеса
Върни

момиче Най-играните игри