Онлайн Игри

Облечи Хана Монтана

Игра на Хана Монтана

Облечи Хана Монтана

Облечи Хана Монтана Рейтинг: 5/10

Облечи Хана Монтана игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра за момичета трябва да обличаш Хана Монтана, новата звезда сред телевизионен сериал за деца от Disney Channel. За да играете вижда избора на всяка дреха с мишката и го постави на фигурата на модел. Певицата е поп звезда в телевизионния сериал има двоен живот като анонимен младата певица. В тази игра вие трябва да се обличаш Хана Монтана с дрехи, когато отивам в действие. Можете да видите на сцената, където всички фенове са в очакване на звездата може да запее. Вие трябва да изберете дрехи за нея, коса, бижута и модни аксесоари.

пъти играе:

Тази игра е играна 9305 пъти.Класиране 2188 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 246 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9305 пъти
Облечи Хана Монтана

Хана Монтана е измислен герой от телевизионен сериал. Ролята се играе от актриса Майли Сайръс също е станал много известен певец. В тази игра вие трябва да изберете за нея костюм, така че трябва да изберете дрехи, бижута и аксесоари, които трябва да извърши. Имате обувки, поли, рокли, колани, аксесоари, панталони и повече дрехи, за да изберете за нея. Играй Хана Монтана се обличаш характера да действат, тъй като можете да го видите зад сцената на следващия си концерт.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Облечи Хана Монтана за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Хана Монтана флаш игра, наречена Облечи Хана Монтана. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Облечи Хана Монтана и тя е свързана с Хана Монтана. Нашата нова игра Облечи Хана Монтана е един от най-добрите игри на Хана Монтана можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Облечи Хана Монтана, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Облечи Хана Монтана
Върни

Хана Монтана Най-играните игри

Хана Монтана Мода играя ►

Хана Монтана Мода

7
7 от 10 - 2604 гласа
Изиграните
33704
пъти

Излизаш с Хана Монтана от нея вълнуващо приключение! Облечи си нагоре, може да играе & ...

Хана Монтана стил играя ►

Хана Монтана стил

5
5 от 10 - 1892 гласа
Изиграните
23190
пъти

В тази игра имате един силует Хана Монтана и вие трябва да създадете един градски об&# ...