Онлайн Игри

Превръзка на Хана Монтана

Игра на Хана Монтана

Превръзка на Хана Монтана

Превръзка на Хана Монтана Рейтинг: 5/10

Превръзка на Хана Монтана игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Докажете уменията си с модата с тази дейност, където ще трябва да се облича характера на Хана Монтана с модерни дрехи и аксесоари. В тази игра вие трябва да се обличаш новата поп сензацията Хана Монтана. За да започнете тестване на вашия гардероб, кликнете върху една дреха и влекове силует Хана Монтана. Има килер пълен с дрехи за нея, дълги панталони, къси панталони, поли, ризи, шалове, колани, рокли, чанти, обувки и дрехи на всички. Всички елементи, които може да се наложи за модерен костюм.

пъти играе:

Тази игра е играна 12021 пъти.Класиране 1614 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 464 мненията на потребителите

играя
Изиграните 12021 пъти
Превръзка на Хана Монтана

Поп звездата на Disney Chanel, тийн идол Майли Сайръс в ролята на Хана Монтана. Историята на един известен тийнейджърката певица живее анонимен живот. A модерен момиче, което трябва да носи много добре. Една много красива млада. Вие трябва да помогне да си изберете дрехи, които ще вземат. Кликнете за нея всички бижута и аксесоари. Гривни, обеци и висулки. Панталони, поли, рокли и ризи. И всички модни аксесоари като обувки, чанти, шалове, шапки и др. Една дейност за любители на модата и фенове на телевизионния сериал.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Превръзка на Хана Монтана за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Хана Монтана флаш игра, наречена Превръзка на Хана Монтана. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Превръзка на Хана Монтана и тя е свързана с Хана Монтана. Нашата нова игра Превръзка на Хана Монтана е един от най-добрите игри на Хана Монтана можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Превръзка на Хана Монтана, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Превръзка на Хана Монтана
Върни

Хана Монтана Най-играните игри

Хана Монтана Мода играя ►

Хана Монтана Мода

7
7 от 10 - 2604 гласа
Изиграните
33704
пъти

Излизаш с Хана Монтана от нея вълнуващо приключение! Облечи си нагоре, може да играе & ...

Хана Монтана стил играя ►

Хана Монтана стил

5
5 от 10 - 1892 гласа
Изиграните
23190
пъти

В тази игра имате един силует Хана Монтана и вие трябва да създадете един градски об&# ...