Онлайн Игри

Сос на Майли Сайръс

Игра на Хана Монтана

Сос на Майли Сайръс

Сос на Майли Сайръс Рейтинг: 6/10

Сос на Майли Сайръс игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Фен ли си на актриса Майли Сайръс? Насладете се на обличане Майли Сайръс, актрисата, която играе ролята на Хана Монтана на Дисни серия канал със същото име. Да се ​​облича нашите известни приятел, трябва да кликнете и плъзнете дреха или аксесоар, който ви харесва силует на Майли Сайръс. Вие трябва да изберете за нея цял гардероб. Вие, панталони, къси панталони, блузи, ризи, поли, перуки за коса, бижута, има торбички, колиета, шалове, обувки и други модни аксесоари. A игра на мода за актриса известна с ролята си на Хана Монтана.

пъти играе:

Тази игра е играна 11778 пъти.Класиране 1635 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 326 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11778 пъти
Сос на Майли Сайръс

Хана Монтана е известен певец, който е анонимен живот в Disney Channel е главният герой. Майли Сайръс е актриса, която играе на герой в поредицата. Това е игра на мода. Трябва да се направи в костюм, за актриса, която е, за да действа. Имате право да играе ролята на певицата, така че трябва да се обличат модела като певица. Има всички елементи на дрехи за нея, панталони, ризи, обувки, бижута и аксесоари. Можете също така да имат музикален инструмент, тя играе в серия, за да излезе на сцената напълно характеризирани.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Сос на Майли Сайръс за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Хана Монтана флаш игра, наречена Сос на Майли Сайръс. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Сос на Майли Сайръс и тя е свързана с Хана Монтана. Нашата нова игра Сос на Майли Сайръс е един от най-добрите игри на Хана Монтана можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Сос на Майли Сайръс, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Сос на Майли Сайръс
Върни

Хана Монтана Най-играните игри

Хана Монтана Мода играя ►

Хана Монтана Мода

7
7 от 10 - 2604 гласа
Изиграните
33704
пъти

Излизаш с Хана Монтана от нея вълнуващо приключение! Облечи си нагоре, може да играе & ...

Хана Монтана стил играя ►

Хана Монтана стил

5
5 от 10 - 1892 гласа
Изиграните
23190
пъти

В тази игра имате един силует Хана Монтана и вие трябва да създадете един градски об&# ...