Онлайн Игри

Хана Монтана: дрехите си

Игра на Хана Монтана

Хана Монтана: дрехите си

Хана Монтана: дрехите си Рейтинг: 5/10

Хана Монтана: дрехите си игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра за момичета вие трябва да се обличаш Хана Монтана. Голяма колекция от дрехи на ръка, за да направи костюм за новата звезда сред деца от Disney Channel. За да играете трябва да бъде избор на дрехи с мишката. За да направите това изберете облекло той обича и ще се появи в тялото на Хана Монтана. Певицата е звезда от серията фантастика телевизия. Но тази цифра е станал много известен и характера на серията и е знаменитост в реалния свят. Всички момичета сънувам, че съм като нея и сега можете да видите как се обличате.

пъти играе:

Тази игра е играна 13016 пъти.Класиране 1499 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 636 мненията на потребителите

играя
Изиграните 13016 пъти
Хана Монтана: дрехите си

Хана Монтана е певица, която се появява в телевизионни сериали, където два символа в даден момент, едно момиче, което живее живота си анонимен суперзвезда и всеки знае. A певица и модата. Дрехите, които носи на тенденцията, така че трябва да се направи набор от дрехи, които са модерни и хубаво, че искате всички. Възпроизвеждане, за да бъде стилист на поп звезда. А момиче, облечено известните и добре познати по целия свят. Младо момиче с много личен стил на обличане. Цветни дрехи и случайни стил да действа в предната част на своите фенове.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Хана Монтана: дрехите си за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Хана Монтана флаш игра, наречена Хана Монтана: дрехите си. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Хана Монтана: дрехите си и тя е свързана с Хана Монтана. Нашата нова игра Хана Монтана: дрехите си е един от най-добрите игри на Хана Монтана можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Хана Монтана: дрехите си, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Хана Монтана: дрехите си
Върни

Хана Монтана Най-играните игри

Хана Монтана Мода играя ►

Хана Монтана Мода

7
7 от 10 - 2604 гласа
Изиграните
33704
пъти

Излизаш с Хана Монтана от нея вълнуващо приключение! Облечи си нагоре, може да играе & ...

Хана Монтана стил играя ►

Хана Монтана стил

5
5 от 10 - 1892 гласа
Изиграните
23190
пъти

В тази игра имате един силует Хана Монтана и вие трябва да създадете един градски об&# ...